Intervisie

Tijdens de behandeling van cliënten kan het voorkomen dat we graag de visie van een collega ontvangen. Wij organiseren in een kleinschalige groep de mogelijkheid om met en van elkaar te leren.

De intervisie sessies kunnen algemeen zijn of gericht op een bepaald thema. Heb je zelf ideeën, deel ze vooral!

Om op constructieve wijze deel te kunnen nemen is het van belang dat je zelfstandige behandel ervaring hebt in de basis of specialistische GGZ.

Het evenement is afgelopen.

Urenschema

Intervisiesessie

19:00 - 19:15
Introductie en welkom
Trainers
Sumeja Ahmic MSc.
19:15 - 21:00
Casussen bespreken
Elke deelnemer heeft 20 minuten de tijd voor zijn casus. In deze tijd kun je je probleemstelling uitleggen en geven de deelnemers feedback
Sumeja Ahmic MSc.
Sumeja Ahmic MSc.
Psycholoog NIP & Praktijkhoudster
Sumeja Ahmic heeft Gymnasium afgerond op Christelijk Gymnasium Sorghvliet en heeft psychologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. In 2017 heeft ze haar master in klinische psychologie behaald. Tijdens haar master is Sumeja een jaar werkzaam geweest als psycholoog in opleiding bij Stichting Centrum ’45. Dit is een het landelijk centrum voor specialistische diagnostiek en behandeling van mensen met complexe psychotraumaklachten. Ze heeft daar tevens haar onderzoek gedaan naar de dagbehandeling. Na haar afstuderen is zij werkzaam geweest als psycholoog/onderzoeksassistent bij de specialistische GGZ instelling Altrecht. Sumeja is geregistreerd Psycholoog NIP.
The Standaard ticket ticket sales has ended!

Op de inhoud van deze website rust auteursrecht.

Vrijblijvend kennismaken

We nodigen je graag uit voor een kop koffie of thee. We nemen de tijd en luisteren naar jouw verhaal.

Ga naar de inhoud