Ik zoek hulp

Wij begrijpen dat er periodes zijn in het leven waarin je je minder goed voelt. Dit is normaal en overkomt ons allemaal. Je hebt een stap gezet om hulp te zoeken. Onze complimenten daarvoor, want dit kan soms best lastig zijn. Om je te kunnen helpen gaan we eerst samen kijken welke uitdagingen je hebt en welke behandeling(en) daar bij passen. Wij ondersteunen je in elke stap van het proces en laten de regie vooral bij jou.

Iedereen is anders en heeft behoefte aan een andere vorm van hulp. De weg naar hulp kent een aantal stappen, deze hebben we voor je op een rijtje gezet.

Erkennen dat je hulp nodig hebt

  • Ik heb hulp nodig

Je hebt de eerste stap gezet naar hulp. Hiervoor is het nodig om te erkennen dat er überhaupt omstandigheden zijn waar je zelf niet uit komt. Dit is normaal, het overkomt ons allemaal. Het getuigt van kracht om te vragen om hulp.

Ik heb hulp nodig
Je verhaal vertellen

Contact opnemen met je huisarts

  • Je verhaal vertellen

Het is van belang dat je een afspraak maakt bij de huisarts. De huisarts kan op basis van wat je vertelt bekijken of je een doorverwijzing kan krijgen naar onze praktijk. Indien je ervoor kiest de hulp zelf te betalen hoef je niet eerst langs de huisarts. Je kunt direct met ons contact opnemen op de manier die voor jou comfortabel is.

Gratis kennismaking

  • Kennismaking

Wanneer je een doorverwijzing hebt of ons hebt gesproken kunnen we een eerste kennismaking inplannen. Tijdens deze kennismaking gaan we verder in op jouw verhaal en je situatie. We bekijken ook of we een klik hebben en of we jou de beste hulp kunnen bieden. Klik hier om de eerste kennismaking gelijk in te plannen.

Kennismaking
Wat wij behandelen

Intake & behandeling

  • Wat wij behandelen

Wanneer we een wederzijdse klik hebben en we aan jou passende zorg kunnen bieden, stellen we samen een behandelplan op. De thema's waarvoor we behandeling aanbieden kun je hier vinden.

Omdat iedereen aan een andere vorm van hulp behoefte heeft bieden we twee contactvormen aan. Afhankelijk van welke thema’s voor jou belangrijk zijn kunnen we de trajecten online of bij ons in de praktijk laten plaatsvinden. We vinden het voor de kennismaking wel van belang om je de eerste keer te zien in de praktijk. De wederzijdse klik is het beginpunt van onze gezamenlijke reis.

Persoonlijk in de praktijk

We zien je graag op de praktijk, we hebben onze ruimte huiselijk ingericht. Ook kun je tijdens je bezoek kiezen uit water, thee of koffie.

Persoonlijk online

We kunnen gebruik maken van videobellen en online modules in het behandeltraject. Zo kun je gewoon thuisblijven als dat beter uitkomt.

Plan een gratis kennismaking

Je kunt direct bij ons een afspraak inplannen in onze agenda. Zorg wel dat je huisarts je heeft doorverwezen via Zorgdomein. Heb je hier hulp bij nodig? We helpen je graag, neem contact met ons op.

085 087 0770

Mocht je vragen hebben kun je ons natuurlijk bellen.

Contactformulier

Mocht je vragen hebben neem dan contact met ons op. We horen graag van je.

Op de inhoud van deze website rust auteursrecht.

Vrijblijvend kennismaken

We nodigen je graag uit voor een kop koffie of thee. We nemen de tijd en luisteren naar jouw verhaal.

Naar de inhoud springen