Ik zoek hulp

Wij begrijpen dat er periodes zijn in het leven waarin je je minder goed voelt. Dit is normaal en overkomt ons allemaal. Je hebt een stap gezet om hulp te zoeken. Onze complimenten daarvoor, want dit kan soms best lastig zijn. Om je te kunnen helpen gaan we eerst samen kijken welke uitdagingen je hebt en welke behandeling(en) daar bij passen. Wij ondersteunen je in elke stap van het proces en laten de regie vooral bij jou.

Een compleet overzicht van de thema’s waarvoor we behandeling bieden kun je hier checken:

Omdat iedereen aan een andere vorm van hulp behoefte heeft bieden we twee contactvormen aan. Afhankelijk van welke thema’s voor jou belangrijk zijn kunnen we de trajecten online of bij ons in de praktijk laten plaatsvinden. We vinden het voor de kennismaking wel van belang om je de eerste keer te zien in de praktijk. De wederzijdse klik is het beginpunt van onze gezamenlijke reis.

Persoonlijk in de praktijk

We vinden het leuk als je langskomt. We hebben onze praktijk ingericht in een huiselijke sfeer. We hebben altijd, (mint)thee, koffie of limonade in huis!

Persoonlijk online

We maken gebruiken van videobellen en online modules in het behandeltraject. Zo kun je gewoon thuisblijven als dat beter uitkomt.

Schuiven naar boven
DutchEnglishBosnian
Op de inhoud van deze website rust auteursrecht.
Skip to content