Wij staan naast achter jou.

Wij gaan samen met jou op reis. De bestemming bepaal jij, de weg ernaartoe nemen we samen.

In alles wat wij doen staat de cliënt centraal. Wij geloven dat iedereen de potentie heeft om te groeien en mentale veerkracht te ontwikkelen. Wij zetten ons elke dag in om de mentale- veerkracht, weerbaarheid en gezondheid bij onze cliënten te vergroten. Dit doen wij door te luisteren, mee te denken, te adviseren en passende behandelingen in te zetten. Wij zijn er voor onze cliënten, wij staan naast onze cliënten.

AllPsychologenFinanceDirectieRaad van Commissarissen
Psycholoog NIP / Directeur zorg

Sumeja Ahmic MSc.

Klinisch Psycholoog

Prof. Dr. Colin van der Heiden

Aanmeldcoördinator / Office Manager

Iva de Rijke

GZ-Psycholoog

Daniëlla Miedema MSc.

delia beem2
Psycholoog

Delia Beem MSc.

senna
Psycholoog in opleiding

Senna Baraké

Psycholoog

Annelies van der Linden

Hoofd juridische zaken

Anastasia Pryvalova MSc.

Finance Manager

Ashwin Tribhawansingh

Directeur bedrijfsvoering

Arthur Lepelaar MBA

Zanyar Aziz
Ervaringsdeskundige in opleiding

Zanyar Aziz MA

Raad van Comissarissen

Jordi den Ouden MBA

Raad van Comissarissen

Richard Take MSc.

Psycholoog NIP / Directeur zorg

Sumeja Ahmic MSc.

Sumeja Ahmic heeft Gymnasium afgerond op Christelijk Gymnasium Sorghvliet en heeft psychologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. In 2017 heeft ze haar master in klinische psychologie behaald. Tijdens haar master is Sumeja een jaar werkzaam geweest als psycholoog in opleiding bij Stichting Centrum ’45. Dit is een het landelijk centrum voor specialistische diagnostiek en behandeling van mensen met complexe psychotraumaklachten. Ze heeft daar tevens haar onderzoek gedaan naar de dagbehandeling. Na haar afstuderen is zij werkzaam geweest als psycholoog/onderzoeksassistent bij de specialistische GGZ instelling Altrecht.

Sumeja is medeoprichter en geregistreerd Psycholoog NIP.

Talen:🇳🇱 Nederlands | 🇬🇧 Engels | 🇧🇦 Bosnisch

CGT:🗸

EMDR:🗸

Schematherapie:🗸

Klinisch Psycholoog

Prof. Dr. Colin van der Heiden

Colin van der Heiden is sinds 1993 werkzaam geweest in diverse GGZ-instellingen, onder anderen als behandelaar, manager, onderzoeker en directeur. In 2011 is Colin gepromoveerd op de behandeling van gegeneraliseerde angst. Colin is BIG-geregistreerd klinisch psycholoog en psychotherapeut, en heeft de opleiding tot sportpsycholoog gevolgd. Sinds 2015 is Colin benoemd als bijzonder hoogleraar geestelijke gezondheidszorg bij het Instituut voor Psychologie van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

BIG registratie: 19051201625, 39051201616

Talen:🇳🇱 Nederlands | 🇬🇧 Engels

Aanmeldcoördinator / Office Manager

Iva de Rijke

GZ-Psycholoog

Daniëlla Miedema MSc.

BIG registratie: 59930243125

Daniëlla heeft in 2015 haar masteropleiding Klinische psychologie aan de Universiteit Leiden afgerond en in 2021 haar postmasterspecialisatie tot gezondheidszorgpsycholoog behaald. In haar loopbaan heeft zij bij verschillende instellingen met uiteenlopende (complexe) psychiatrische problematiek gewerkt. Zij is geregistreerd als junior schematherapeut en cognitief gedragstherapeut i.o.

Daniëlla vindt het belangrijk om tijdens de behandeling een veilige sfeer te creëren waarin cliënten zichzelf kunnen zijn en van waaruit er samen op zoek kan worden gaan naar de beste manier om de doelen te behalen. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van verschillende behandelvormen zoals cognitieve gedragstherapie, EMDR en schematherapie.

Talen:🇳🇱 Nederlands | 🇬🇧 English |

Psycholoog

Delia Beem MSc.

Talen:🇳🇱 Nederlands | 🇬🇧 Engels | 🇩🇪 Deutsch

Psycholoog in opleiding

Senna Baraké

Psycholoog

Annelies van der Linden

Annelies heeft in 2020 haar bachelor Psychologie behaald aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarna heeft ze in 2021 haar master Gezondheidspsychologie en Digitale Interventies afgerond aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Omdat ze hier het directe contact met cliënten mistte, heeft ze haar tweede master Klinische Psychologie aan de Universiteit Utrecht afgerond.

Annelies vindt het erg belangrijk om aandacht te hebben voor de cliënt als volledig persoon en verder te kijken dan de mentale problematiek alleen.

In haar vrije tijd houdt Annelies van yoga, wandelen door de natuur, schilderen, koken en tuinieren.

Hoofd juridische zaken

Anastasia Pryvalova MSc.

Finance Manager

Ashwin Tribhawansingh

Ashwin heeft aan Hogeschool Inholland de studie International Business & Management studies (IBMS) afgerond. Ashwin heeft verschillende functies vervult waaronder die van Financial en Business Controller. Bij Mentalmints is Ashwin werkzaam als Finance manager. Ashwin zorgt ervoor dat alle cijfers kloppen en we een financieel gezonde en solide organisatie blijven.

Ashwin is tevens werkzaam als businesscontroller bij Sanquin.

Directeur bedrijfsvoering

Arthur Lepelaar MBA

Arthur heeft aan De Haagse Hogeschool in 2009 de studie International Business & Management studies (IBMS) afgerond en in 2016 de Master of Business Administration (MBA) cum laude. Arthur is medeoprichter en directeur bedrijfsvoering.

Tevens is Arthur werkzaam als Senior Project lead Operational en Sales Excellence bij Festo. In het regiocluster EMEA (Europe, Middle East & Africa) richt hij zich op verandermanagement in de sales organisaties op het gebied van channel management.

Hiernaast begeleidt hij vanuit Jong Perspectief vrijwillig jongeren met de stap naar het middelbaar onderwijs. “Iedereen kan op zijn of haar manier het verschil maken. Ik geloof dat dat begint bij luisteren en echt andermans perspectief proberen te begrijpen”. 

Ervaringsdeskundige in opleiding

Zanyar Aziz MA

Raad van Comissarissen

Jordi den Ouden MBA

Raad van Comissarissen

Richard Take MSc.

Richard is adviseur op het gebied van bedrijfswaarderingen/ financiering en betrokken bij het waarderen van met name niet beursgenoteerde ondernemingen. Na zijn studie werkte hij als controller bij diverse middelgrote ondernemingen. Hij levert en leverde bijdragen op het gebied van financieel management als (universitair) docent aan de VU, het NIVRA, Phoenix University, TU Delft, NIVE en is preferred supplier bij  grootbanken voor trainingen financiering. Hij is auteur van het boek ‘Fundamenten van Corporate Finance’. Richard zoekt in zijn trainingen altijd de mix van ‘empirische aanleiding, theoretische onderbouwing en praktische toepassing’.

Op de inhoud van deze website rust auteursrecht.

Vrijblijvend kennismaken

We nodigen je graag uit voor een kop koffie of thee. We nemen de tijd en luisteren naar jouw verhaal.

Naar de inhoud springen