Het team

Wij gaan samen met jou op reis. De bestemming bepaal jij, de weg ernaartoe nemen we samen.

In alles wat wij doen staat de cliënt centraal. Wij geloven dat iedereen de potentie heeft om te groeien en mentale veerkracht te ontwikkelen. Wij zetten ons elke dag in om de mentale- veerkracht, weerbaarheid en gezondheid bij onze cliënten te vergroten. Dit doen wij door te luisteren, mee te denken, te adviseren en passende behandelingen in te zetten. Wij zijn er voor onze cliënten, wij staan naast onze cliënten.

Dit is ons streven, elke dag
Sumeja Ahmic MSc.
Sumeja Ahmic MSc. Psycholoog NIP | Praktijkhoudster

Sumeja Ahmic heeft Gymnasium afgerond op Christelijk Gymnasium Sorghvliet en heeft psychologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. In 2017 heeft ze haar master in klinische psychologie behaald. Tijdens haar master is Sumeja een jaar werkzaam geweest als psycholoog in opleiding bij Stichting Centrum ’45. Dit is een het landelijk centrum voor specialistische diagnostiek en behandeling van mensen met complexe psychotraumaklachten. Ze heeft daar tevens haar onderzoek gedaan naar de dagbehandeling. Na haar afstuderen is zij werkzaam geweest als psycholoog/onderzoeksassistent bij de specialistische GGZ instelling Altrecht.

Sumeja is medeoprichter en geregistreerd Psycholoog NIP.

Elai_klein
Elai Shahim MSc. Psycholoog

Elai Shahim is afgestudeerd in de sociale en klinische psychologie aan de Universiteit Utrecht en de Erasmus Universiteit Rotterdam. Naast haar werkzaamheden bij Mentalmints is ze behandelaar bij PsyQ. Elai heeft voornamelijk affiniteit met specialistische behandelingen voor complexere problematiek. 

Kurdistan Aziz MSc.
Kurdistan Aziz MSc. GZ-Psycholoog | Systeemtherapeut

Mijn voorouders komen uit Irak. Ik ben geboren in Algerije en kwam op mijn zesde naar Nederland. De geschiedenis van mijn voorouders, de vlucht van mijn ouders uit hun geboortestreek, mijn geboorte in Afrika, de reis naar Nederland en het opgroeien in een Nederlandse samenleving: het zijn allemaal belangrijke onderdelen, hoofdstukken, van het verhaal dat mij gevormd heeft tot wie ik nu ben, als mens en psycholoog.

Ik hou enorm van dansen en eigenlijk heb ik altijd gedanst. Als klein meisje ging ik naar balletles en danste in schoolvoorstellingen. Tegenwoordig dans ik iets onconventioneler: Kizomba (ook bekend als de Angolese Tango).

Deze dans is heel intiem, vergt lichamelijk contact en een diepe verbinding met je danspartner. Ik wil je best bekennen: dat was beslist een hele uitdaging. Maar ik weet ook heel goed wat het je kan opleveren om je angsten te overwinnen; om jezelf uit te dagen, uit je comfort-zone te stappen en iets aan te gaan wat je super spannend vindt. Zo sta ik ook in het leven.

“Courage is not the absence of fear, but acting in spite of it” –Marc Twain

Prof. Dr. Colin van der Heiden
Prof. Dr. Colin van der Heiden Klinisch Psycholoog | Psychotherapeut | Sportpsycholoog

Colin van der Heiden is sinds 1993 werkzaam geweest in diverse GGZ-instellingen, onder anderen als behandelaar, manager, onderzoeker en directeur. In 2011 is Colin gepromoveerd op de behandeling van gegeneraliseerde angst. Colin is BIG-geregistreerd klinisch psycholoog en psychotherapeut, en heeft de opleiding tot sportpsycholoog gevolgd. Sinds 2015 is Colin benoemd als bijzonder hoogleraar geestelijke gezondheidszorg bij het Instituut voor Psychologie van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Ashwin Tribhawansingh
Ashwin Tribhawansingh Manager Finance

Ashwin heeft aan Hogeschool Inholland de studie International Business & Management studies (IBMS) afgerond. Ashwin heeft verschillende functies vervult waaronder die van Financial en Business Controller. Bij Mentalmints is Ashwin werkzaam als Finance manager. Ashwin zorgt ervoor dat alle cijfers kloppen en we een financieel gezonde en solide organisatie blijven.

Ashwin is tevens werkzaam als businesscontroller bij Sanquin.

strand 2
Misha Schuddeboom Business consultant

Misha adviseert onze cliënten in de B2B markt.

Arthur Lepelaar MBA
Arthur Lepelaar MBA Directeur bedrijfsvoering

Arthur heeft aan De Haagse Hogeschool in 2009 de studie International Business & Management studies (IBMS) afgerond en in 2016 de Master of Business Administration (MBA). Arthur is medeoprichter en directeur bedrijfsvoering.

Tevens is Arthur werkzaam als Senior projectleider Operational en Sales Excellence met 10 jaar ervaring bij Festo. In het regiocluster Benelux – UK/Ireland richt hij zich op verandermanagement bij strategie-implementatie, bedrijfsprocessen, CRM en E-Commerce applicaties.

Hiernaast begeleidt hij vanuit Jong Perspectief vrijwillig jongeren met de stap naar het middelbaar onderwijs. “Iedereen kan op zijn of haar manier het verschil maken. Ik geloof dat dat begint bij luisteren en echt andermans perspectief proberen te begrijpen”.

Op de inhoud van deze website rust auteursrecht.
Call Now Button

Vrijblijvend kennismaken

We nodigen je graag uit voor een kop koffie of thee in Rotterdam of Zoetermeer. We nemen de tijd en luisteren naar jouw verhaal.