Wij staan naast achter jou.

Wij gaan samen met jou op reis. De bestemming bepaal jij, de weg ernaartoe nemen we samen.

In alles wat wij doen staat de cliënt centraal. Wij geloven dat iedereen de potentie heeft om te groeien en mentale veerkracht te ontwikkelen. Wij zetten ons elke dag in om de mentale- veerkracht, weerbaarheid en gezondheid bij onze cliënten te vergroten. Dit doen wij door te luisteren, mee te denken, te adviseren en passende behandelingen in te zetten. Wij zijn er voor onze cliënten, wij staan naast onze cliënten.

Dit is ons streven, elke dag
AllPsychologenFinanceHuman ResourcesDirectieRotterdamZoetermeerRaad van Commissarissen
Psycholoog NIP / Directeur zorg

Sumeja Ahmic MSc.

Psycholoog NIP

Hanna Schollaart MSc.

Klinisch Psycholoog

Prof. Dr. Colin van der Heiden

Psycholoog

Elai Shahim MSc.

Pyscholoog

Hanae Douhri MSc.

GZ-Psycholoog

Kurdistan Aziz MSc.

Psycholoog in opleiding

Annelies van der Linden

Psycholoog

Mojda Bayen MSc.

Business Consultant

Misha Schuddeboom

Finance Manager

Ashwin Tribhawansingh

Directeur bedrijfsvoering

Arthur Lepelaar MBA

Zanyar Aziz
Ervaringsdeskundige

Zanyar Aziz MA

HR Business Partner

Martijn Zwiers

Raad van Comissarissen

Jordi den Ouden MBA

Raad van Comissarissen

Richard Take MSc.

Psycholoog NIP / Directeur zorg

Sumeja Ahmic MSc.

Sumeja Ahmic heeft Gymnasium afgerond op Christelijk Gymnasium Sorghvliet en heeft psychologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. In 2017 heeft ze haar master in klinische psychologie behaald. Tijdens haar master is Sumeja een jaar werkzaam geweest als psycholoog in opleiding bij Stichting Centrum ’45. Dit is een het landelijk centrum voor specialistische diagnostiek en behandeling van mensen met complexe psychotraumaklachten. Ze heeft daar tevens haar onderzoek gedaan naar de dagbehandeling. Na haar afstuderen is zij werkzaam geweest als psycholoog/onderzoeksassistent bij de specialistische GGZ instelling Altrecht.

Sumeja is medeoprichter en geregistreerd Psycholoog NIP.

Talen:🇳🇱 Nederlands | 🇬🇧 Engels | 🇧🇦 Bosnisch

CGT:🗸

EMDR:🗸

Schematherapie:🗸

Psycholoog NIP

Hanna Schollaart MSc.

Hanna Schollaart heeft in 2009 het gymnasium afgerond op het Erasmiaans Gymnasium in Rotterdam. Daarna is zij psychologie gaan studeren aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Haar master Klinische Neuropsychologie heeft Hanna gevolgd aan de Universiteit Leiden, die ze in 2014 heeft afgerond. Tijdens en na haar stage heeft ze gewerkt in de neurologische revalidatie bij Revalidatiecentrum Blixembosch in Eindhoven. Vervolgens is ze in 2016 overgestapt naar de ouderenzorg en gaan werken als psycholoog bij Aafje. Hier heeft zij zich ontwikkeld als gedragsdeskundige en behandelaar. Naast haar werkzaamheden bij Mentalmints, werkt Hanna nog steeds bij Aafje. Daar werkt zij gedeeltelijk in de revalidatie met volwassenen en ouderen en gedeeltelijk met mensen met dementie in het verpleeghuis. Hanna heeft affiniteit met het behandelen van trauma en persoonlijkheidsproblematiek en heeft expertise met het werken met ouderen. Ze vind het belangrijk om aandacht te hebben voor de unieke mens die elke patiënt is en ziet psychologische behandeling als een samenwerking en een reis die je samen maakt. Hanna is geregistreerd psycholoog NIP en cognitief gedragstherapeut in opleiding. In haar privé leven houdt Hanna van fotografie, wandelen in de natuur met haar hond Diego, spelletjesavonden, muziek en sushi.

‘Wat is het moedigste dat je ooit hebt gezegd?’ vroeg de jongen. ‘Help,’ antwoordde het paard. – Uit ‘De jongen, de mol, de vos en het paard.’ Auteur: Charlie Mackesy

Hanna is geregistreerd Psycholoog NIP.

Talen:🇳🇱 Nederlands | 🇬🇧 Engels

Klinisch Psycholoog

Prof. Dr. Colin van der Heiden

Colin van der Heiden is sinds 1993 werkzaam geweest in diverse GGZ-instellingen, onder anderen als behandelaar, manager, onderzoeker en directeur. In 2011 is Colin gepromoveerd op de behandeling van gegeneraliseerde angst. Colin is BIG-geregistreerd klinisch psycholoog en psychotherapeut, en heeft de opleiding tot sportpsycholoog gevolgd. Sinds 2015 is Colin benoemd als bijzonder hoogleraar geestelijke gezondheidszorg bij het Instituut voor Psychologie van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Talen:🇳🇱 Nederlands | 🇬🇧 Engels

Psycholoog

Elai Shahim MSc.

Elai Shahim is afgestudeerd in de sociale en klinische psychologie aan de Universiteit Utrecht en de Erasmus Universiteit Rotterdam. Naast haar werkzaamheden bij Mentalmints is ze behandelaar bij PsyQ. Elai heeft voornamelijk affiniteit met specialistische behandelingen voor complexere problematiek. 

Talen:🇳🇱 Nederlands | 🇬🇧 Engels

Pyscholoog

Hanae Douhri MSc.

Talen:Nederlands 🇳🇱 | Engels 🇬🇧

GZ-Psycholoog

Kurdistan Aziz MSc.

Mijn voorouders komen uit Irak. Ik ben geboren in Algerije en kwam op mijn zesde naar Nederland. De geschiedenis van mijn voorouders, de vlucht van mijn ouders uit hun geboortestreek, mijn geboorte in Afrika, de reis naar Nederland en het opgroeien in een Nederlandse samenleving: het zijn allemaal belangrijke onderdelen, hoofdstukken, van het verhaal dat mij gevormd heeft tot wie ik nu ben, als mens en psycholoog.

Ik hou enorm van dansen en eigenlijk heb ik altijd gedanst. Als klein meisje ging ik naar balletles en danste in schoolvoorstellingen. Tegenwoordig dans ik iets onconventioneler: Kizomba (ook bekend als de Angolese Tango).

Deze dans is heel intiem, vergt lichamelijk contact en een diepe verbinding met je danspartner. Ik wil je best bekennen: dat was beslist een hele uitdaging. Maar ik weet ook heel goed wat het je kan opleveren om je angsten te overwinnen; om jezelf uit te dagen, uit je comfort-zone te stappen en iets aan te gaan wat je super spannend vindt. Zo sta ik ook in het leven.

Psycholoog in opleiding

Annelies van der Linden

Annelies heeft in 2020 haar bachelor Psychologie behaald aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarna heeft ze in 2021 haar master Gezondheidspsychologie en Digitale Interventies afgerond aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Omdat ze hier het directe contact met cliënten mistte, is ze in 2021 begonnen aan haar tweede master Klinische Psychologie aan de Universiteit Utrecht.

Hiervoor loopt ze sinds februari stage bij ons in de praktijk. Daarnaast doet ze onderzoek naar de effecten van seksueel overschrijdend gedrag op het zelfvertrouwen en het mentale welzijn van het slachtoffer.

Annelies vindt het erg belangrijk om aandacht te hebben voor de cliënt als volledig persoon en verder te kijken dan de mentale problematiek alleen. Ze hoopt dan ook veel te leren tijdens haar stage zodat ze zich verder kan ontwikkelen als (aankomend) psycholoog.

In haar vrije tijd houdt Annelies van yoga, wandelen door de natuur, schilderen, koken en tuinieren.

Psycholoog

Mojda Bayen MSc.

Mojda is afgestudeerd in de klinische psychologie aan de Universiteit Leiden. Haar interesse in hoe mensen zich gedragen in relatie tot culturele diversiteit bracht haar ertoe haar universitaire opleiding geheel in een internationale omgeving te volgen. Zo heeft Mojda tijdens haar studie een semester in Australië gewoond, waar ze vrijwillig als coach jongvolwassenen in een nieuw land hielp hun zelfvertrouwen te vergroten op sociaal en taalkundig gebied. Verder heeft Mojda ervaring opgedaan als onderzoeker door te kijken welke factoren een rol kunnen spelen in het versterken en tot stand houden van suïcidale gedachten bij depressieve patiënten. Tijdens haar behandeling maakt Mojda graag gebruik van verschillende therapievormen om zo per individu het best passende behandeling te kunnen bieden. Ze hoopt hiermee anderen te kunnen begeleiden om weer een waardevol leven op te bouwen. In haar vrije tijd is Mojda graag buiten in de natuur, houdt ze van dansen, schilderen en tijd doorbrengen met haar naasten.

Talen:Nederlands 🇳🇱 | 🇬🇧 Engels

Business Consultant

Misha Schuddeboom

Misha adviseert onze cliënten in de B2B markt.

Finance Manager

Ashwin Tribhawansingh

Ashwin heeft aan Hogeschool Inholland de studie International Business & Management studies (IBMS) afgerond. Ashwin heeft verschillende functies vervult waaronder die van Financial en Business Controller. Bij Mentalmints is Ashwin werkzaam als Finance manager. Ashwin zorgt ervoor dat alle cijfers kloppen en we een financieel gezonde en solide organisatie blijven.

Ashwin is tevens werkzaam als businesscontroller bij Sanquin.

Directeur bedrijfsvoering

Arthur Lepelaar MBA

Arthur heeft aan De Haagse Hogeschool in 2009 de studie International Business & Management studies (IBMS) afgerond en in 2016 de Master of Business Administration (MBA) cum laude. Arthur is medeoprichter en directeur bedrijfsvoering.

Tevens is Arthur werkzaam als Senior projectleider Operational en Sales Excellence met 10 jaar ervaring bij Festo. In het regiocluster Benelux – UK/Ireland richt hij zich op verandermanagement bij strategie-implementatie, bedrijfsprocessen, CRM en E-Commerce applicaties.

Hiernaast begeleidt hij vanuit Jong Perspectief vrijwillig jongeren met de stap naar het middelbaar onderwijs. “Iedereen kan op zijn of haar manier het verschil maken. Ik geloof dat dat begint bij luisteren en echt andermans perspectief proberen te begrijpen”. 

Ervaringsdeskundige

Zanyar Aziz MA

HR Business Partner

Martijn Zwiers

Raad van Comissarissen

Jordi den Ouden MBA

Raad van Comissarissen

Richard Take MSc.

Richard is adviseur op het gebied van bedrijfswaarderingen/ financiering en betrokken bij het waarderen van met name niet beursgenoteerde ondernemingen. Na zijn studie werkte hij als controller bij diverse middelgrote ondernemingen. Hij levert en leverde bijdragen op het gebied van financieel management als (universitair) docent aan de VU, het NIVRA, Phoenix University, TU Delft, NIVE en is preferred supplier bij  grootbanken voor trainingen financiering. Hij is auteur van het boek ‘Fundamenten van Corporate Finance’. Richard zoekt in zijn trainingen altijd de mix van ‘empirische aanleiding, theoretische onderbouwing en praktische toepassing’.

Op de inhoud van deze website rust auteursrecht.

Vrijblijvend kennismaken

We nodigen je graag uit voor een kop koffie of thee in Rotterdam of Zoetermeer. We nemen de tijd en luisteren naar jouw verhaal.
Call Now Button