Ons team

Wij staan
voor kwaliteit,voor bevlogenheid,voor betrokkenheid,voor professionaliteit, naast jou

Sumeja Ahmic MSc

Sumeja Ahmic MSc

Psycholoog NIP & Praktijkhoudster

Sumeja Ahmic heeft Gymnasium afgerond op Christelijk Gymnasium Sorghvliet en heeft psychologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. In 2017 heeft ze haar master in klinische psychologie behaald. Tijdens haar master is Sumeja een jaar werkzaam geweest als psycholoog in opleiding bij Stichting Centrum ’45. Dit is een het landelijk centrum voor specialistische diagnostiek en behandeling van mensen met complexe psychotraumaklachten. Ze heeft daar tevens haar onderzoek gedaan naar de dagbehandeling. Na haar afstuderen is zij werkzaam geweest als psycholoog/onderzoeksassistent bij de specialistische GGZ instelling Altrecht.

Sumeja is geregistreerd Psycholoog NIP.

Co-founder en Psycholoog

Inleven in jouw situatie
100%

Coaching
100%

Workshops geven
100%

Haarstyling met krullen
100%

Kurdistan Aziz MSc

Kurdistan Aziz MSc

GZ-Psycholoog | Systeemtherapeut
GZ-Psycholoog
Regiebehandelaar

Mijn voorouders komen uit Irak. Ik ben geboren in Algerije en kwam op mijn zesde naar Nederland. De geschiedenis van mijn voorouders, de vlucht van mijn ouders uit hun geboortestreek, mijn geboorte in Afrika, de reis naar Nederland en het opgroeien in een Nederlandse samenleving: het zijn allemaal belangrijke onderdelen, hoofdstukken, van het verhaal dat mij gevormd heeft tot wie ik nu ben, als mens en psycholoog.

Ik hou enorm van dansen en eigenlijk heb ik altijd gedanst. Als klein meisje ging ik naar balletles en danste in schoolvoorstellingen. Tegenwoordig dans ik iets onconventioneler: Kizomba (ook bekend als de Angolese Tango).

Deze dans is heel intiem, vergt lichamelijk contact en een diepe verbinding met je danspartner. Ik wil je best bekennen: dat was beslist een hele uitdaging. Maar ik weet ook heel goed wat het je kan opleveren om je angsten te overwinnen; om jezelf uit te dagen, uit je comfort-zone te stappen en iets aan te gaan wat je super spannend vindt. Zo sta ik ook in het leven.

“Courage is not the absence of fear, but acting in spite of it” –Marc Twain

 

Prof. Dr. Colin van der Heiden

Prof. Dr. Colin van der Heiden

Klinisch psycholoog | Psychotherapeut
Basispsycholoog

Basispsycholoog

Kom jij bij ons team?
Ashwin Tribhawansingh

Ashwin Tribhawansingh

Finance Manager
Arthur Lepelaar MBA

Arthur Lepelaar MBA

Directeur bedrijfsvoering

Arthur heeft aan De Haagse Hogeschool in 2009 de studie International Business & Management studies (IBMS) afgerond en in 2016 de Master of Business Administration (MBA). Arthur is werkzaam als  Operational en Sales Excellence consultant met 9 jaar ervaring bij Festo met de focus op verandermanagement op nationaal en internationaal gebied. Hiernaast begeleidt hij vanuit Jong Perspectief vrijwillig jongeren met de stap naar het middelbaar onderwijs. “Iedereen kan op zijn of haar manier het verschil maken. Ik geloof dat dat begint bij luisteren en echt andermans perspectief proberen te begrijpen”.

Co-founder

Workshops geven
100%

Process verbetering
100%

Coaching
100%

Koffie halen
100%

Schuiven naar boven
Op de inhoud van deze website rust auteursrecht.
Skip to content