Zo werken wij

Ons doel is ervoor te zorgen dat je op eigen kracht weer mentaal weerbaar in het leven staat. Geen behoefte aan labels, of juist wel? Wij sluiten aan op wat voor jou werkt.

We leren elkaar kennen

  • Onze eerste kennismaking

We nodigen je uit voor een eerste gesprek. Zo leren we elkaar kennen en weten we snel of er een klik is. De wederzijdse klik is de basis van de relatie die we met elkaar aangaan.​ Vraag of je huisarts je digitaal wil doorverwijzen via Zorgdomein. Ben je al doorverwezen, dan kun je direct zelf een gratis kennismaking aanvragen. We nemen contact met je op om een datum in te plannen.

Onze eerste kennismaking
Jouw privacy gaat ons aan

Privacy

  • Jouw privacy gaat ons aan

Jouw privacy gaat ons aan, hier gaan we zeer zorgvuldig mee om. We delen geen persoonlijke informatie met je zorgverzekeraar, om deze reden vragen we je om een privacyverklaring te ondertekenen.​

Jouw verhaal

  • Wij luisteren

We luisteren tijdens de intake naar jouw verhaal en brengen in kaart waar je behoefte aan hebt en wat je hulpvraag is. We luisteren, denken mee, of geven advies. We passen ons aan aan jouw wens.​

Wij luisteren
Behandelplan

Maatwerk

  • Behandelplan

We maken een combinatie van behandelmethodes die het beste bij jouw groeiwensen passen. Ook bespreken we de samenwerking zodat we nog meer op jouw behoefte kunnen afstemmen.Lees meer over de thema's waar we behandeling in aanbieden.

Onze sessies

  • Tijdens de behandeling

Je wordt ontvangen bij de receptie. We verwelkomen je in onze huiselijk ingerichte praktijk. We bieden je exclusieve thee, water, koffie, cappucino of een latte macchiato aan. De koffie wordt  vers bereid door je barista. Thee alvast uitkiezen? Check de menukaart hier. Komt het een keer niet uit om naar de praktijk te komen, dan is het mogelijk om de behandeling via videobellen te laten plaatsvinden.

Tijdens de behandeling
Wederzijdse reflectie

Evaluatie

  • Wederzijdse reflectie

Jouw gevoel en beleving staan centraal. Wij blijven continue evalueren of onze hulp aan jouw behoefte voldoet. Aan het einde van elke sessie ontvang je digitaal een feedbackformulier. Ook aan het einde van onze reis besteden we aandacht aan reflectie.​

Betaling

  • Factuur

Voor behandelingen in de Basis GGZ is er geen eigen bijdrage. Voor behandelingen binnen de specialistische GGZ is er een eigen bijdrage van 35,- euro per sessie. Aan het eind van je pakket ontvang je van ons 1) de factuur welke je aan ons kunt voldoen 2) de declaratie om in te dienen bij je zorgverzekeraar. Lees meer over de vergoedingen

Factuur
Plan een afspraak in

Je kunt direct bij ons een gratis kennismaking inplannen in onze agenda. Zorg wel dat je huisarts je heeft doorverwezen via Zorgdomein.

Whatsapp

Mocht je vragen hebben neem dan contact met ons op. We horen graag van je.

Bellen

Mocht je vragen hebben kun je ons natuurlijk bellen. Het kan zijn dat we in gesprek zijn met cliënten, dan bellen we je bij de eerstvolgende mogelijkheid terug.

Contactformulier

Mocht je vragen hebben neem dan contact met ons op. We horen graag van je.

Schuiven naar boven
Op de inhoud van deze website rust auteursrecht.
Skip to content