Zo werken wij

Ons doel is ervoor te zorgen dat je op eigen kracht weer mentaal weerbaar in het leven staat. Geen behoefte aan labels, of juist wel? Wij sluiten aan op wat voor jou werkt.

Kennismaking

We nodigen je uit voor een eerste gesprek. Zo leren we elkaar kennen en weten we snel of er een klik is. De wederzijdse klik is de basis van de relatie die we met elkaar aangaan.

Privacy

Jouw privacy gaat ons aan, hier gaan we zeer zorgvuldig mee om. We delen geen persoonlijke informatie met je zorgverzekeraar, om deze reden vragen we je om een privacyverklaring te ondertekenen.

Jouw verhaal

We luisteren naar jouw verhaal en brengen in kaart waar je behoefte aan hebt en wat je hulpvraag is. We luisteren, denken mee, of geven advies. We passen ons aan aan jouw wens.

Maatpakket

We maken een combinatie van behandelmethodes die het beste bij jouw groeiwensen passen. Ook bespreken we de samenwerking zodat we nog meer op jouw behoefte kunnen afstemmen.

Evaluatie

Jouw gevoel en beleving staan centraal. Wij blijven continue evalueren of onze hulp aan jouw behoefte voldoet. Ook aan het einde van onze reis besteden we aandacht aan reflectie.

Persoonlijk online

We maken gebruik van beveiligd videobellen. Zo kun je gewoon thuisblijven als dat je beter uitkomt.

Persoonlijk in de praktijk

We vinden het leuk als je langskomt! We hebben onze praktijk ingericht in huiselijke sfeer. We hebben altijd koffie, (mint)thee, of limonade in huis!

Schuiven naar boven
DutchEnglishBosnian
Op de inhoud van deze website rust auteursrecht.
Skip to content