Partners

Alleen ga je snel, samen kom je verder,

Optimum Fysiotherapie

Optimum fysiotherapie Zoetermeer is sinds oktober 2017 gevestigd op de Goeneweg 5 te Zoetermeer. Optimum Zoetermeer is in 2016 opgericht door Wijnand Peeters.

Optimum Zoetermeer richt zich op een specifiekere doelgroepen namelijk Rugschool, revalidatie na sportletsels en manuele therapie. Onze sterke punt is de vaktechnische kant van fysiotherapie tevens zijn wij goede motivators / coaches in sport en trainingen als het gaat om het beste uit jezelf en team te halen. Of het nu gaat om begeleiding van topsporters, stagiaires of randgroepjongeren. Het optimale uit jezelf halen voor mezelf en als coach is mijn passie, persoonlijk en zakelijk.

Groeneweg 5, 2718 AA, Zoetermeer Zoetermeer-Oost
https://optimumzoetermeer.nl/

Fysiotherapie/Manuele therapie

Fysiotherapie/Manuele therapie

Bij Optimum kun je zowel op verwijzing van je huisarts of specialist als op eigen initiatief een bezoek brengen aan de fysiotherapeut.

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Bij Optimum kun je terecht voor sportrevalidatie.

Rugschool

Rugschool

De Rugschool Zoetermeer is een trainingsprogramma van 10 weken voor mensen met langdurige rugklachten zonder duidelijke medische diagnose of diagnose waar de medisch specialist geen indicatie voor behandeling heeft.

Rugschool oefeningen bij Optimum

Dental Diamond

Dental Diamond is een moderne, internationaal georiënteerde tandartspraktijk met twee vestigingen in Den Haag. Dental Diamond is gevestigd in de moderne nieuwbouwwijk in het Wateringse Veld en op de Leyweg. Alle cliënten worden zo veel mogelijk behandeld door één vaste tandarts die je altijd tandheelkundige zorg op maat verleent. Onze kronen en facings worden in de praktijk ontworpen en geconstrueerd.

Leyweg 251M, 2545 CZ, Den Haag Randstadrail 4
Kopenhagenweg 2, 2548 TP, Den Haag
https://www.dentaldiamond.nl/

Cariës & Vullingen

Cariës & Vullingen

Facings

Facings

De porseleinen facings bij Dental Diamond worden in de praktijk geconstrueerd. Zo ben je verzekerd van snelle plaatsing en hoge kwaliteit

IN-HOUSE
Kronen en bruggen

Kronen en bruggen

De porseleinen kronen bij Dental Diamond worden in de praktijk geconstrueerd. Zo ben je verzekerd van snelle plaatsing en hoge kwaliteit

IN-HOUSE
Wortelkanaalbehandeling

Wortelkanaalbehandeling

Implantaten

Implantaten

Extracties

Extracties

Porseleinen 3D print facing bij Dental Diamond

Op de inhoud van deze website rust auteursrecht.

Vrijblijvend kennismaken

We nodigen je graag uit voor een kop koffie of thee. We nemen de tijd en luisteren naar jouw verhaal.

Naar de inhoud springen