Partners

Alleen ga je snel, samen kom je verder,

Optimum Fysiotherapie

Optimum fysiotherapie Zoetermeer is sinds oktober 2017 gevestigd op de Goeneweg 5 te Zoetermeer. Optimum Zoetermeer is in 2016 opgericht door Wijnand Peeters.

Optimum Zoetermeer richt zich op een specifiekere doelgroepen namelijk Rugschool, revalidatie na sportletsels en manuele therapie. Onze sterke punt is de vaktechnische kant van fysiotherapie tevens zijn wij goede motivators / coaches in sport en trainingen als het gaat om het beste uit jezelf en team te halen. Of het nu gaat om begeleiding van topsporters, stagiaires of randgroepjongeren. Het optimale uit jezelf halen voor mezelf en als coach is mijn passie, persoonlijk en zakelijk.

Groeneweg 5, 2718 AA, Zoetermeer Zoetermeer-Oost
https://optimumzoetermeer.nl/

Rugschool oefeningen bij Optimum

Dental Diamond

Dental Diamond is een moderne, internationaal georiënteerde tandartspraktijk met twee vestigingen in Den Haag. Dental Diamond is gevestigd in de moderne nieuwbouwwijk in het Wateringse Veld en op de Leyweg. Alle cliënten worden zo veel mogelijk behandeld door één vaste tandarts die je altijd tandheelkundige zorg op maat verleent. Onze kronen en facings worden in de praktijk ontworpen en geconstrueerd.

Leyweg 251M, 2545 CZ, Den Haag Randstadrail 4
Kopenhagenweg 2, 2548 TP, Den Haag
https://www.dentaldiamond.nl/

Porseleinen 3D print facing bij Dental Diamond

Op de inhoud van deze website rust auteursrecht.

Vrijblijvend kennismaken

We nodigen je graag uit voor een kop koffie of thee. We nemen de tijd en luisteren naar jouw verhaal.

Ga naar de inhoud