Educatie & Coaching

We hebben allemaal onze ambities, doelen, rollen en verplichtingen. Of je nu scholier, student, professional of een ouder bent. De maatschappij van vandaag vraagt veel van ons, dit kan de verwachtingen naar ons op scherp zetten. Terwijl we allemaal zo goed mogelijk onze rol(len) vervullen, kunnen we het gevoel krijgen dat het niet meer gaat zoals we dat graag zouden willen. Na verloop van tijd kan het ook gaan opvallen binnen onze eigen omgeving, bij vrienden, familie of collega’s. Niet lekker in je vel zitten is normaal en maken we allemaal wel eens mee. 

Op deze momenten in het leven is het waardevol om te reflecteren op hoe je je voelt. Gaat het echt goed, of zijn er eigenlijk signalen die aangeven dat het tijd is om iets te veranderen. De stap naar verandering is moedig en vereist energie en zelfinzicht. Wij kunnen je helpen bij die stap.

De stap naar verandering heeft voor iedereen een ander doel. Wij kunnen die stap niet voor je nemen. Wij kunnen je wel laten zien waar je je voeten neer kunt zetten. Zo kun je zelfstandig en op je eigen tempo een verandering voor je zelf waarmaken. 

Ik wil...

Je bent op een punt gekomen dat je vindt dat er iets moet veranderen in je leven. Voor je eigen mentale en fysieke gezondheid. Ook voor de voor je directe omgeving: je kinderen, familie, vrienden of collega's

coaching

Wij luisteren naar je en dagen je ook uit. We houden je een spiegel voor en laten zien waar je de volgende stap naar verandering kunt zetten. Wij helpen je met inzicht, de stap, die zet je zelf.

gedachten de baas

Verandering van gedachten en gedrag kost tijd. Aan het eind van het coachingstraject ben je instaat om zelf de stappen te zetten die nodig zijn om je verandering en groei door te zetten en te behouden.

De educatietrajecten beginnen bij het begrijpen van jou als persoon: Wat wil je, wat denk je en wat doe je. Aan de hand van jouw ‘ijsberg’ maken we op wat je doelen zijn en hoe je deze zou willen bereiken.

De ijsberg staat als symbool voor onze mentale vorm. Het zichtbare stuk boven het water zijn dingen de we best makkelijk kunnen benoemen voor onszelf. De twee lagen onder het water kunnen we moeilijker benoemen, maar beïnvloeden wel onze bovenste laag. Wij helpen je de ijsberg inzichtelijk te maken, de stap naar jouw doel zet je zelf.

Educatie/coaching

We bieden educatiepakketten aan op maat. Dat betekent dat we jouw hulpvraag in kaart brengen en we samen bespreken wat je uit de sessies wilt halen. Deze pakketten kunnen dezelfde thema’s bevatten als bij onze behandelingen. De educatie die wij verzorgen is een investering in jezelf. Deze investering kan bijvoorbeeld je werkgever bekostigen uit het opleidingsbudget. 

Particulier

105 / 45 min
  • Gratis klik-gesprek
  • Traject op maat voor jou
  • Hulpvraag- en doelgericht
  • Americano, cappucino of espresso bereid door je barista

Zakelijk

160 / 45 min. excl. btw.
  • Gratis klik-gesprek
  • Traject op maat voor jou
  • Hulpvraag- en doelgericht
  • Americano, cappucino of espresso bereid door je barista

Kennismaken?

Educatieprogramma's zijn altijd op maat. Je werkgever kan er voor kiezen om de maatopleiding deels of geheel te vergoeden. Misschien is het mogelijk om je opleidingsbudget ervoor in te zetten.

Heb je vragen, neem contact met ons op. Je bent sowieso altijd welkom voor een kennismaking.

Schuiven naar boven
Op de inhoud van deze website rust auteursrecht.
Skip to content