Mentale weerbaarheid en vitaliteit

We hebben allemaal onze ambities, doelen, rollen en verplichtingen. Of je nu scholier, student, professional of een ouder bent. De maatschappij van vandaag vraagt veel van ons, dit kan de verwachtingen naar ons op scherp zetten. Terwijl we allemaal zo goed mogelijk onze rol(len) vervullen, kunnen we het gevoel krijgen dat het niet meer gaat zoals we dat graag zouden willen. Na verloop van tijd kan het ook gaan opvallen binnen onze eigen omgeving, bij vrienden, familie of collega’s. Niet lekker in je vel zitten is normaal en maken we allemaal wel eens mee. 

Op deze momenten in het leven is het waardevol om te reflecteren op hoe je je voelt. Gaat het echt goed, of zijn er eigenlijk signalen die aangeven dat het tijd is om iets te veranderen. Misschien ben je op een punt gekomen dat je vindt dat er iets moet veranderen in je leven. Voor je eigen mentale en fysieke gezondheid. Ook voor de voor je directe omgeving: je kinderen, familie, vrienden of collega’s De stap naar verandering is moedig en vereist energie en zelfinzicht. Wij kunnen je helpen bij die stap.

De stap naar verandering heeft voor iedereen een ander doel. Wij kunnen die stap niet voor je nemen. Wij kunnen je wel laten zien waar je je voeten neer kunt zetten en hoe je doel te bereiken. Je stelt je eigen doelen. Wij luisteren naar je en dagen je ook uit. We houden je een spiegel voor en laten zien waar je de volgende stap naar verandering kunt zetten. Wij helpen je met inzicht, de stap, die zet je zelf. Zo kun je zelfstandig en op je eigen tempo een verandering voor je zelf waarmaken. 

Verandering van gedachten en gedrag is een investering. Aan het eind van het traject ben je instaat om zelf de stappen te zetten die nodig zijn om je verandering en groei door te zetten en te behouden.

Voorbeeld situaties waar we je bij kunnen helpen

Wie ben je en wat drijft jou?

De samenwerking begint bij het begrijpen van jou als persoon: Wat wil je, wat denk je en wat doe je. We maken op wat je doelen zijn en hoe je deze zou willen bereiken.

  • Doen

    Kennis, vaardigheden en gedrag

  • Denken

    Normen, waarden, overtuigingen en zelfbeeld

  • Willen

    Eigenschappen, persoonlijkheid en motieven

Op maat voor jou,
neem vrijblijvend contact met ons op

We bieden trajecten aan op maat. Dat betekent dat we jouw hulpvraag in kaart brengen en we samen bespreken wat je uit de sessies wilt halen. Deze trajecten kunnen dezelfde thema’s bevatten als bij onze behandelingen. De consulten of coaching die wij verzorgen is een investering in jezelf. Deze investering kan bijvoorbeeld je werkgever bekostigen uit het opleidingsbudget. 

Sumeja Ahmic MSc.

We nodigen je graag uit voor een gratis eerste kennismaking.

Op de inhoud van deze website rust auteursrecht.

Vrijblijvend kennismaken

We nodigen je graag uit voor een kop koffie of thee. We nemen de tijd en luisteren naar jouw verhaal.

Ga naar de inhoud