Selectie- en ontwikkel
assessments

Wij geloven dat de klantbeleving centraal staat. De juiste werknemers zorgen voor een optimale beleving bij uw klanten. Om deze reden is het van belang een kandidaat te kiezen op basis van zo volledig mogelijke informatie over de kandidaat. Wij combineren onze expertise in gedragswetenschappen en bedrijfskunde met onze kennis van wetenschappelijk onderbouwde interviewtechnieken.

Het vinden van de passende kandidaat

Om uw organisatie te laten groeien en maximale klanttevredenheid te behalen heeft u de juiste werknemers nodig. Bepalen welke kandidaat de juiste is kan uitdagend zijn. Vaak dienen we 100% van de besluiten te nemen op basis van 50% van de informatie. Als dit gebeurt bij het aannemen van nieuwe werknemers kan dit grote risico's met zich meebrengen. Frustraties bij de huidige werknemers, minder tijd voor kernactiviteiten door extra begeleiding en een negatief sentiment onder collega's. Dit kan ook nog uitstralen naar uw (interne) klanten waardoor de klanttevredenheid kan dalen. Met wetenschappelijk aangetoonde methodieken zorgen wij dat u een compleet gedragsprofiel krijgt van een kandidaat. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken ten behoeve van een duurzame investering binnen uw organisatie.

Zonder Mentalmints
0%
Mentalmints
0%

Kennismaking

We luisteren naar uw behoefte en leren uw organisatie kennen. In een gesprek van ongeveer een uur inventariseren we de behoefte van u en uw team.

Competenties bepalen

Als werkgever bepaalt u welke competenties van belang zijn voor het profiel van de openstaande positie. We nemen de competenties mee in de profilering.

Interview gedragsprofiel

De kandidaat neemt op onze locatie een Behavioral Event Interview af bij een gedragswetenschapper in combinatie met additionele persoonlijkheid en capaciteitstesten.
Bij meerdere kandidaten voor één positie wordt bij alle kandidaten hetzelfde interview en dezelfde testen afgenomen.

Eindrapport

Het eindrapport met de resultaten wordt met u en met de kandidaat gedeeld. Dit rapport geef inzicht in het gedragsprofiel van de kandidaat. Op basis van uw bevindingen in combinatie met het rapport kunt u een weloverwogen besluit maken.

Vraag direct ons demorapport aan!

  Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens om het demorapport per mail te ontvangen


  Dit levert een investering in dit traject u op

  Geld

  De investering bespaart kosten van een mismatch. Het inwerken van een nieuwe werknemer kost tijd en geld. Als na een aantal maanden blijkt dat de werknemer niet past bij de cultuur of niet past in de rol, is een nieuw traject kostbaar. Tevens zal een werknemer die niet op zijn/haar plek zit invloed hebben op de interne en externe klanttevredenheid van uw organisatie.

  Tijd

  De investering bespaart u tijd. Het interview met de kandidaat, gedragstesten en eindrapport verzorgen wij op professionele wijze. Zo kunt u zich focussen op uw andere primaire activiteiten.

  Gedragsprofiel

  Op basis van gedragswetenschap heeft u een uitgebreid rapport tot uw beschikking welke inzicht geeft in het gedragsprofiel van de kandidaat. Hiermee kunt u een solide afweging maken in hoeverre de kandidaat past bij de functie en de bedrijfscultuur.

  Sumeja Ahmic MSc. | Psycholoog

  “Sumeja Ahmic heeft Gymnasium afgerond op Christelijk Gymnasium Sorghvliet en heeft psychologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. In 2017 heeft ze haar master in klinische psychologie behaald. Tijdens haar master is Sumeja een jaar werkzaam geweest als psycholoog in opleiding bij Stichting Centrum ’45. Dit is een het landelijk centrum voor specialistische diagnostiek en behandeling van mensen met complexe psychotraumaklachten. Ze heeft daar tevens haar onderzoek gedaan naar de dagbehandeling. Na haar afstuderen is zij werkzaam geweest als psycholoog/onderzoeksassistent bij de specialistische GGZ instelling Altrecht” Bij Mentalmints is Sumeja werkzaam als Psycholoog en directeur zorg.

  Arthur Lepelaar MBA | Business Consultant

  Arthur heeft aan De Haagse Hogeschool in 2009 de studie International Business & Management studies (IBMS) afgerond en in 2016 de Master of Business Administration (MBA). Arthur is werkzaam als Operational en Sales Excellence consultant met 10 jaar ervaring bij Festo, met de focus op verandermanagementprojecten op nationaal en internationaal niveau. Hiernaast begeleidt hij vanuit Jong Perspectief vrijwillig jongeren met de stap naar het middelbaar onderwijs. “Iedereen kan op zijn of haar manier het verschil maken. Ik geloof dat dat begint bij luisteren en echt andermans perspectief proberen te begrijpen”. Bij Mentalmints is Arthur werkzaam als Business consultant en directeur bedrijfsvoering.

  Onze psychologen zijn geregistreerd en werken volgens de beroepscode van het NIP.

  Schuiven naar boven
  DutchEnglishBosnian
  Op de inhoud van deze website rust auteursrecht.
  Skip to content