Dagbehandeling Psychotrauma

 Voor cliënten met traumaklachten bieden we dagbehandeling aan. Deze behandeling is onderdeel van je gehele zorgreis met ons. Dit betekent dat je na een behandeldag of meerdere behandeldagen kunt overstappen naar sessies op weekbasis. Bij de dagbehandeling werken we met continue begeleiding intensief aan je doelen. Hiermee benutten we in korte tijd het leer en verander-momentum optimaal.

Bij een dagbehandeling kun je aan het einde van de middag naar huis.

Traumaklachten

Wanneer er sprake is van een posttraumatische stresstoornis (PTSS) is het mogelijk om de dagbehandeling te volgen. Het behandeltraject valt onder specialistische zorg.

Mentaal en Fysiek

Omdat onze mentale en fysieke gesteldheid sterk met elkaar verwerven zijn hebben we sport en traumasensitieve yoga opgenomen in het programma.

Continue begeleiding

Er is altijd iemand aan je zijde gedurende de dag. Dit is voornamelijk je behandelaar, bij de sportactiviteit is dit de fysiotherapeut.

Geheel verzorgde lunch

Tarief, vergoeding en eigen bijdrage

De dagbehandeling valt onder specialistische zorg. Indien je een doorverwijzing hebt van de huisarts wordt de behandeling (deels) vergoed. De eigen bijdrage is 375,- euro voor 1 dag. 

Wanneer je een restitutiepolis hebt (je verzekeraar vergoed 100%) wordt de eigen bijdrage een voorschot en brengen we het voorgeschoten bedrag in mindering op de totaalfactuur. Klik hier voor meer info over de tarieven en vergoedingen.

Schuiven naar boven
Op de inhoud van deze website rust auteursrecht.
Skip to content